Algemene voorwaarden

Algemeen

De SCW-cursus Wetenschapsjournalistiek is uniek in zijn benadering. Nadat je via de website je interesse hebt laten blijken, heeft de cursusleider telefonisch of via e-mail contact gezocht. Hierdoor heb je een helder beeld gekregen van wat je mag verwachten van de cursus en wat wij van jou als cursist verwachten. Het invullen van het aanmeldingsformulier en het akkoord gaan met deze voorwaarden is de laatste stap in de aanmelding.

Na het inleveren van het ingevulde formulier en het akkoord verklaren met deze algemene voorwaarden is je aanmelding definitief.

Aantal cursusplaatsen en cursustarief

De cursus biedt plaats aan maximaal veertien cursisten. Het cursusgeld bedraagt € 2950,- excl. 21% btw. Voor cursisten met een reductieplaats bedraagt het cursusgeld € 2360,- excl. 21% btw. Reductieplaatsen zijn voorafgaand aan het opsturen van dit aanmeldingsformulier toegekend door het bestuur.

Het bestuur behoudt zich het recht voor het tarief jaarlijks aan te passen. Een eventuele prijswijziging wordt vooraf tijdig via de website www.wetenschapsjournalistiek.nl aangekondigd. Met het inleveren van het aanmeldingsformulier en het akkoordverklaren met deze algemene voorwaarden ben je verplicht tijdig en volledig het cursusgeld te voldoen, ook als je onverhoopt zou besluiten niet meer deel te nemen aan de cursus.

Aanmelding en betaling

De aanmelding voor de cursus moet uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursus ontvangen zijn.

Een complete aanmelding bestaat uit:

Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je aanmelding. In deze e-mail vind je ook een factuur, een link waarmee je via iDeal het cursusgeld kunt voldoen en de informatie die nodig is om per overschrijving te betalen. Als je een e-mailadres hebt opgegeven voor je werkgever of andere betalende partij, dan krijgen zij deze e-mail ook.

De aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

Vragen

Bij vragen over de aanmelding kun je contact opnemen met de cursusleider.