Sander van Walsum

» Geplaatst door op nov 24, 2016 in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Sander van Walsum

Sander van Walsum

Sander van Walsum (1957) is redacteur/commentator van de Volkskrant.Hij studeerde geschiedenis aan de Universiteit Utrecht, was redacteur van NRC Handelsblad en Elsevier en hoofdredacteur van het Utrechts Universiteitsblad. Voor de Volkskrant was hij (onder andere) chef van de centrale eindredactie, chef Opinie & Debat en (van 2004 tot 2009) correspondent in Berlijn. Hij schreef boeken over de oorlogsgeschiedenis van de Universiteit Utrecht (Ook al voelt men zich gewond), over het postmoderne geloofsleven van de Nederlander (Geloofsartikelen) en twee (bij AtlasContact verschenen) romans: De Afslag en Emma. Van 2010 tot 2015 was hij cursusleider van de SCW.